maandag 4 september 2017

een rijk mens

Zaterdag zag ik deze foto staan van een sportmaatje die een tijdje  met mij de lessen cross volgde bij Jawi, zoals het vaak gaat verdwijnen mensen uit je leven maar blijven ze op jouw facebook staan.

Ik zag deze foto en wilde toch meteen reageren hierop wat ik heb gedaan, dat ik het zo leuk vond hem hier weer te zien en dat ik hem miste bij Jawi.

Voor ik het wist kwam er een reactie dat ik maar een keer moest langskomen bij de sportschool waar hij nu werkt. Dat lijkt me natuurlijk geweldig leuk, al ken ik de sportschool wel van een paar keer dat ik er geweest ben voor mijn fysio, maar hoe het er echt uitziet heb geen idee.

Nu wil het toeval dat er nog een jongen werkt, die een tijdje bij Jawi heeft gewerkt, achter de bar maar ook een kanjer met sporten. die echt zoveel kracht en power had dat ik er respect voor heb.
Zijn reactie opdat ik  zeker een keer langskom was meteen, leuk dan geef ik je een rondleiding.. dan kun je daarna een training doen met Tim. Dat is natuurlijk altijd leuk,. het word een soort van excursie.. het leuk is dat ik deze jonge gasten alleen ken van Jawi, we hebben nooit echt veel gepraat maar kennelijk heb ik iets goeds gedaan dat ze dit voor mij willen doen.. vind ik genieten. en het zijn niet eens oud leerlingen.

Als klap op de vuurpijl, komt mijn buurjongen, die kok is en daar dus ook werkt met de opmerking dan ga ik na jouw training iets voor je koken... ik hoop wel vegetarisch, maar ik vind dit zo leuk.. dat drie mensen zomaar voor mij een soort van uitje verzinnen, door hun spontaniteit en hun enthousiasme..

Ik geniet er zo van. en voel me dan een heel rijk mens.. en tel mijn zegeningen. niet 1 keer maar wel 10 keer... 

Ik ga op zeker dit een keer doen. zal een afspraak maken met ze  en dan komt er vast op deze blog een vervolg waarin ik zal zeggen hoe het gegaan is..


Maar toch uniek dat drie van die gasten dit doen... zoals ik al zo vaak zeg, de wereld is echt niet zo rot als we denken.. maar het ligt er wel aan wat jezelf in deze wereld stopt en hoe je reageert op anderen ....

dit zijn de kadootjes van het leven die je moet omarmen en waarvan je zo moet genieten.. heerlijk
Nu wil ik alleen nog een keer mijn buurjongen zien zonder al die gel in zijn haar.. hij heeft een geweldig kuif maar ben benieuwd hoe hij eruit ziet zonder die kuif... zoals ik ooit een collega heb willen zien zonder baard.. en ik moet zeggen met baard is hij toch een stuk leuker.. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten